Syventymispäivät matkaavat Suomen halki idästä länteen

Esko Piiroinen opettaa HSP maakuntakierroksella
Esko Piiroinen opettaa Raamattua HSP-maakuntakierroksella 2022

Syventymispäivät matkaavat Suomen halki idästä länteen

Tänä vuonna Hengellisten syventymispäivien maakuntakiertua starttaa kotiseuroista Lappeenrannasta maanantaina 21.8. Mukaan Syventymispäivien tunnelmaan pääset Suomen raamattuopiston netti-tv:n kautta. Maakuntakiertueen raamattuopetuksissa käsitellään Habakukin kirjaa. Opetusten sarjan Lappeenrannassa aloittaa Jari Nordman ja musiikista vastaa Case 4 U.

Tiistaina 22.8. kiertuekaravaani parkkeeraa Kauniaisiin Raamattuopiston pihamaalle ja verkon kautta pääsee mukaan Kauniaisten Sana Soi -iltaan, jossa puheen pitää Sari Savela ja Pietari Savolainen musisoi. Ja tietysti mukaan voi tulla myös paikan päälle!

Keskiviikkona 23.8. matka jatkuu Tampereelle, jossa vietetään ystäväiltaa yritysyhteistyön merkeissä Tammed Oy:n tiloissa. Raamattuopetuksen pitää Tiina Karlsson ja musiikista vastaavat Hessu Kärhä ja Jussi Pyysalo.

Torstaina 24.8. matka jatkuu länteen. Maakuntakiertueen viimeinen ilta järjestetään Niinisalon kirkossa Kankaanpäässä. Raamattuopetuksen pitää Keijo Rainerma ja musiikista vastaa Pertti Kallio ja Laulukuvia.

Tervetuloa mukaan joko netti-tv:n kautta tai paikanpäälle!

Syventymispäivien koko ohjelmaan voit tutustua täällä.