Kuka voittaa? Tervetuloa Syventymispäiville!

Suomen Raamattuopiston Toiminnanjohtaja Lauri Vartiainen Syventymispaivien Mainoskuva E1655483664725

Kuka voittaa?

Tämä on iso kysymys meidän ihmisten maailmassa. Kuka voittaa? Kaikki haluavat olla voittajia, tai ainakin voittajan puolella. Sodissa, urheilussa, liike-elämässä, sosiaalisessa mediassa, kaikkialla ihmisten kesken vallitsee jatkuva kilpailu. Kuka voittaa taisteluita, markkinaosuuksia, mitaleja, seuraajien klikkauksia, ihailevia katseita? Ja mitä on tarjolla minulle, jos en kuulukaan niiden kauniitten ja rohkeitten joukkoon?

Vielä isompi on kysymys voittajasta hengellisessä todellisuudessa. Voittavatko pimeyden, pahuuden ja kuoleman vallat? Vai onko edessä Jumalan valtakunta, jossa kuolema ja kyyneleet on pois pyyhitty? Voiko olla mitään tärkeämpää kysymystä kuin tämä?

Kristus on jo voittanut! Näin lupaa Raamattu. Vaikka taistelu yhä jatkuu, on lopputulos täysin selvä. Kolossalaiskirjeessä kerrotaan Jumalasta, että ”hän riisui aseista vallat ja voimat ja saattoi ne kaikki häpeään, kun hän teki Kristuksesta niiden voittajan.” (Kol. 2:15) Ja jokainen, joka Jeesukseen turvautuu, on voittajan puolella. Meitäkin odottaa voitto ja voittajan palkinto Jeesuksen Kristuksen luona. Vain hänen ristinsä tähden.

Tervetuloa Hengellisille syventymispäiville Suomen Raamattuopiston vehreälle tontille Kauniaisiin. Striimattua ohjelmaa on tarjolla maanantaista 21.8.2023 alkaen. Viikonloppuna 25.–27.8. on tarjolla runsaasti ohjelmaa kaikenikäisille.

Olet sydämellisesti tervetullut!

Lauri Vartiainen
toiminnanjohtaja
Suomen Raamattuopiston Säätiö