Osallistumislomake toimii pääsymaksuna

Osallistumislomake toimii pääsymaksuna

Hienoa, että olet mukana seuraamassa Hengellisien syventymispäivien ohjelmaa!

Ohjelman seuraaminen on maksutonta, mutta pyydämme teitä ilmoittautumaan etäosallistujaksi, sillä jokaisesta täytetystä lomakkeesta saamme valtiolta tukea etätapahtuman järjestämiseen. Lomakkeen täyttämisellä on suuri merkitys Hengellisien syventymispäivien järjestämiskustannuksien kattamiseksi.

Jokainen täytetty lomake on tärkeä!

Ilmoittautuminen onnistuu täyttämällä oheisen etäosallistujan ilmoittautumislomakkeen tai vaihtoehtoisesti palauttamalla Ystäväviestin sivut 19-20 postitse tai sähköpostitse.

Jokaisen katsojan on tärkeää täyttää oma lomake, sillä yhdellä lomakkeella voidaan ilmoittaa vain yhden osallistujan tiedot. Lomakkeen voi täyttää myös tapahtuman jälkeen, mikäli et vielä tiedä kaikkia ajankohtia, milloin pääset osallistumaan.

Kiitos kun täyttämällä lomakkeen tuet tapahtumajärjestelyjä!

Antoisia Hengellisiä syventymispäiviä!