Elämä-lehden paneeli: Kirkko vuonna 2056

Hsp2021 Paneeli
Elämä-lehden paneelissa "Kirkko vuonna 2056" keskustellaan kirkon ja kristillisen uskon tulevaisuudesta.

Hengelliset syventymispäivät alkaa Elämä-lehden paneelilla

"Jos kasteiden määrä tippuu nykyisellä tahdilla, vuonna 2056 kastetaan viimeinen lapsi."

Maanantaina 16.8. klo 18 alkaen Elämä-lehden paneelissa "Kirkko vuonna 2056" keskustellaan kirkon ja kristillisen uskon tulevaisuudesta. Aihe on ajankohtainen. Suomen Kuvalehden jutussa 2.8. arkkipiispa Tapio Luoma myönsi kirkon ”ideologisen kahtiajaon”, joka näkyy myös kirkon korkeimman päättävän elimen eli kirkolliskokouksen toiminnassa. Varsinkin kysymys samaa sukupuolta olevien avioliitosta jakaa kirkon jäseniä ja päättäjiä kahteen leiriin.

Paneelissa on mukana Espoon piispa Kaisamari Hintikka, kirkkoherra Mimosa Mäkinen, teologi Soili Haverinen, toiminnanjohtaja Timo Pöyhönen, toiminnanjohtaja Lauri Vartiainen ja muusikko Pekka Simojoki, joka myös konsertoi paneelin jälkeen. Paneelin juontaa Juha Vähäsarja.

Suora linkki lähetykseen: syventymispaivat.fi/tv/.
Paneeli on kuultavissa suorana myös Radio Deissä.

Katsojat ja kuulijat voivat osallistua keskusteluun Syventymispäivien chatissa tai lähettämällä WhatsApp-viestin numeroon 046 - 890 1920.

Tervetuloa mukaan!

Huom! Pääkaupunkiseudun kiristyneiden koronarajoitusten vuoksi tapahtuma järjestetään Kauniaisissa kokonaan verkossa.

Syventymispäivät laajenee valtakunnalliseksi tapahtumaksi

Koko viikon jatkuvan tapahtuman ohjelmaan kuuluu monipuolisten raamattuopetusten, työpajojen ja yhdessäolon lisäksi runsaasti musiikkia. ,Lauantaina kuullaan muun muassa laulaja Jipun konsertti. Tapahtuman päätöspäivän ajankohtaisessa keskustelussa Seurakuntalainen-sivuston päätoimittaja Sari Savela haastattelee Päivi Räsästä. Tilaisuuden otsikko on ”Viranomaisten käsissä”.

Raamattuopiston oman linjan suhteessa kirkkoon ja yhteiskunnalliseen keskusteluun paaluttaa lauantaipäivän puheessaan toiminnanjohtaja Lauri Vartiainen.

Ohjelmaa lähetetään Kauniaisten Raamattuopiston lisäksi Raamattuopiston muista toimintakeskuksista: Oulun Kellonkartanosta ja Sotkamon Vuokatinrannasta – sekä Heinolasta Raamattuopiston ystävän kotiseuroista.

Ohjelma lähetetään verkossa osoitteessa sro.fi/tv, ja suurin osa siitä kuullaan myös Radio Dein taajuudella.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan Hengellisille syventymispäiville!

Muistathan täyttää myös etäosallistujan ilmoittautumislomakkeen. Syventymispäivien järjestelykulujen kattamiselle lomakkeen täyttämisellä on suuri merkitys, sillä opistomme saa valtionosuutta koulutuksen järjestämiseen. Kiitos vaivannäöstäsi!