Tervetuloa Hengellisille syventymispäiville 16.-22.8.2021

Hsp 2020 Mikko Nikula
Mikko Nikula laulaa Hengellisillä syventymispäivillä

Hengelliset syventymispäivät tuo toivon sanoman pandemian keskelle

Suomen Raamattuopiston vuotuinen päätapahtuma Hengelliset syventymispäivät järjestetään 16.-22.8 teemalla Käänny oikeaan. Pääkaupunkiseudun kiristyneiden koronarajoitusten vuoksi tapahtuma järjestetään Kauniaisissa kokonaan verkossa. Vuokatinrannassa ja Kellonkartanossa Syventymispäivät toteutetaan sen sijaan myös lähitapahtumana. Rohkaisemme omien ”kisastudioiden” pitämiseen muillakin koronaturvallisilla alueilla.

Tapahtuman ensimmäinen tilaisuus on Elämä-lehden järjestämä paneelikeskustelu otsikolla ”Kirkko vuonna 2056”, jossa pohditaan, mihin kirkko on matkalla, koska tilastojen mukaan kirkon viimeinen uusi jäsen kastettaisiin tuona vuonna.

Syventymispäivät laajenee valtakunnalliseksi tapahtumaksi

Koko viikon jatkuvan tapahtuman ohjelmaan kuuluu monipuolisten raamattuopetusten, työpajojen ja yhdessäolon lisäksi runsaasti musiikkia. ,Lauantaina kuullaan muun muassa laulaja Jipun konsertti. Tapahtuman päätöspäivän ajankohtaisessa keskustelussa Seurakuntalainen-sivuston päätoimittaja Sari Savela haastattelee Päivi Räsästä. Tilaisuuden otsikko on ”Viranomaisten käsissä”.

Raamattuopiston oman linjan suhteessa kirkkoon ja yhteiskunnalliseen keskusteluun paaluttaa lauantaipäivän puheessaan toiminnanjohtaja Lauri Vartiainen.

Ohjelmaa lähetetään Kauniaisten Raamattuopiston lisäksi Raamattuopiston muista toimintakeskuksista: Oulun Kellonkartanosta ja Sotkamon Vuokatinrannasta – sekä Heinolasta Raamattuopiston ystävän kotiseuroista.

Ohjelma lähetetään verkossa osoitteessa sro.fi/tv, ja suurin osa siitä kuullaan myös Radio Dein taajuudella.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan Hengellisille syventymispäiville!

Muistathan täyttää myös etäosallistujan ilmoittautumislomakkeen. Syventymispäivien järjestelykulujen kattamiselle lomakkeen täyttämisellä on suuri merkitys, sillä opistomme saa valtionosuutta koulutuksen järjestämiseen. Kiitos vaivannäöstäsi!