Katsomoteltta palvelee Kauniaisiin saapuvaa juhlaväkeä Hengellisillä syventymispäivillä **PERUTTU**

Sro Vastaanotto Toimisto Avoinna 9 15
Vierasemäntä Anne Saikkonen ottaa vastaan tapahtumavieraan Raamattuopistossa.

Katsomoteltta palvelee Kauniaisiin saapuvaa juhlaväkeä Hengellisillä syventymispäivillä **PERUTTU**

HUOM! Päivitys artikkeliin: Pääkaupunkiseudun kiristyneiden koronarajoitusten vuoksi tapahtuma järjestetään Kauniaisissa kokonaan verkossa!

**

Korona-aikaa edeltävinä vuosina Hengellisten syventymispäivien osallistujat ovat kokoontuneet Kauniaisten Raamattuopiston pihapiirin juhlatelttaan, jossa suurin osa ohjelmasta on toteutettu. Tänä vuonna juhlateltta vaihtuu katsomoteltaksi, joka pystytetään alaparkkipaikan sijaan Raamattuopiston sisäpihalle. Telttaan mahtuu noin 180 ihmistä. Ohjelmaa ei siis teltassa järjestetä, vaan yleisö seuraa pääasiassa Raamattuopiston kirkkosalissa kuvattavaa ohjelmaa teltassa Sro-tv:n välityksellä.

- Telttaan tulee oikein selkänojalliset tuolit, Raamattuopiston vierasemäntä Anneli Saikkonen kertoo.

-Teltan lähelle on suunnitteilla myös kahvipiste.

Jos kaikki koronarajoitukset ovat elokuussa loppuneet, väkeä mahtuu Raamattuopiston tiloihin ja telttaan yhteensä noin 500 henkeä. Tapahtuman järjestäjät seuraavat kuitenkin koronatilanteen kehittymistä ja mahdolliset rajoitukset toteutetaan asianmukaisesti.

- Tulevaisuus saattaa kuitenkin koronan jälkeenkin olla sellainen, että tapahtumasta tulee yhä enemmän valtakunnallinen. Että väki ei kokoontuisikaan enää ainoastaan Raamattuopistolle. Valtakunnallisuudesta tuli viime vuonna paljon hyvää palautetta. Kukaan ei tainnut sitä moittia, Saikkonen muistaa.