Käänny oikeaan

Sros Toiminnanjohtaja Lauri Vartiainen

Käänny oikeaan

Suomen Raamattuopiston vuotuinen pääjuhla, Hengelliset syventymispäivät, vietetään Kauniaisissa Raamattuopistolla 20.-22.8.2021. Päivien otsikkona on ”Käänny oikeaan”. Jumalan maailmassa kasvit kääntyvät luonnostaan kohti aurinkoa ja sen valoa. Ihminen on siitä kummallinen luotu, että hän usein pakenee Luojaansa ja tämän kirkkautta. Ja kuitenkin on Jumala meille ihmisille, mitä valo kasveille.

Kuningas Daavid todistaa oman kokemuksensa kautta Jumalasta: ”Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Hän virvoittaa minun sieluni, hän ohjaa minua oikeaa tietä nimensä kunnian tähden.” (Ps. 23:2–3) Daavidin paimenpsalmi kertoo, että Jumala pitää huolta lapsistaan ja kasvattaa heitä kuin rakastava vanhempi.

Syventymispäiville on mahdollista tulla paikan päälle Kauniaisiin, mikäli koronatilanne sallii. Lisäksi syventymispäivät striimataan osoitteessa sro.fi/tv ja lähetetään laajasti Radio Dein kautta. Lisäksi on tulossa alueellisia kisastudioita, joten päiville voi osallistua yhdessä ystävien kanssa myös lähempänä omia kotikulmia.

Olet sydämellisesti tervetullut osallistumaan!

Lauri Vartiainen
toiminnanjohtaja, SROS