Jokaisen ihmisen elämä on Jumalalta saatu, tärkeä ja ihmeellinen

Hesp2020 Ihmeellinen Elama Kutsu Lauri Vartiainen

Ihmeellinen elämä

Suomen Raamattuopiston vuotuinen pääjuhla, Hengelliset syventymispäivät, vietetään Kauniaisissa 21.-23.8.2020. Päivien otsikkona on ”Ihmeellinen elämä”. Elämä on aina lahjaa, jokaisen ihmisen elämä on Jumalalta saatu, tärkeä ja ihmeellinen. Jokainen elämä on ainutkertainen. Siksi meidät on kutsuttu elämään elämämme kaikki päivät Jumalan kanssa, hänen yhteydessään ja hänen lapsinaan.

Ihmeellinen elämä. Voisihan sen kirjoittaa myös isoin alkukirjaimin muotoon Ihmeellinen Elämä. Jeesus nimittäin sanoo olevansa ”Tie, Totuus ja Elämä.” Ja hän todella on ihmeellinen. Hän on kaiken kiitoksemme ja palvontamme arvoinen. Hänen nimessään tulemme koolle. Hengelliset syventymispäivät vietetään Suomen Raamattuopiston vehreällä tontilla, jossa lapsilla on leikkitilaa, ystävillä mahdollisuus kohdata ja jokaiselle on oma paikkansa hyvän sanoman äärellä.

Olet sydämellisesti tervetullut!

Lauri Vartiainen
toiminnanjohtaja, SROS