Raamattu keskelle elämää

Hengelliset syventymispäivät 2019

Suomen Raamattuopiston vuotuinen pääjuhla, Hengelliset syventymispäivät, pidetään elokuun viimeisenä viikonloppuna torstaista sunnuntaihin eli 22.-25.8.2019. Päivien teema on Raamattu keskelle elämää.

Kesäjuhlamme tapahtumapaikkana on Suomen Raamattuopiston rakennukset, iso tontti ja teltta Kauniaisissa. Vuonna 2019 päivät ovat järjestyksessä 96. hengelliset syventymispäivät.

Nelipäiväisen tapahtuman ohjelmassa on mm. raamattuluentoja, seminaareja, yhteislaulutilaisuuksia, Kirkko näinä päivinä -paneelikeskustelu, tekemistä lapsille sekä näytelmä- ja musiikkiesityksiä. Tapahtumapaikalla on lounas ja illallisruokailu ilmoitettuina aikoina sekä mahdollisuus ostaa myös kahvilasta purtavaa.

Syventymispäivillä olet sydämellisesti tervetullut ystävien joukkoon!